West Bromwich Albion - Stoke City 1:0

West Bromwich Albion tudta megerősíteni a szerepe csekély kedvenc Stoke City ellen, és versenyképes köszönhetően egy cél skót középpályás James Morrison nyerte a hatodik percben, a legkeményebb aránya 1: 0. A Premier League, így összevont nyolcadik helyen harminchat pontot és egy negyedik Everton vesztes négy pontot. Látogatás kiválasztás míg az angol első osztályban kiesett a felső felét az asztalra, és huszonkilenc pontot esett tizenegyedik pozíció.

A hazaiak lépett a játék sokkal aktívabb és már a negyedik percben felborzolt hálózat, ahol, miután a pontszám a jobb oldalon a cél terület határán Rondón, de a cél nem ismerhető miatt egyértelmű kétméteres les. Nem egy két percet, West Bromwich nettósított rendszeres, ugyanakkor kritikus találatot. Az ellentámadás és az azt követő függőleges Chadliho kirúgták a föld lejtős Morrison pontosan a messze post.

A következő öt perc lehetett volna két gólt. Útlevél Chadliho a baloldal egy nabíhali Morrison Rondon, nem egy, hanem mielőtt a labda hiányzott az üres kapuba. Miután a hátsó át, hogy már az első próbálkozás Rondón, de hat méterrel közelebb kihagyott pólus mintegy fél méter. Huszonhét, venezuelai csatár is volt aktív a következő tíz perccel a szünet előtt lövés 20-2 méter kapus Grant híres elhárult a szögletet.

Három perccel a szünet előtt van egy jó helyzetben, és küzdött Phillips vezette be a jobb felső sarokban, ami túllépték egy pár láb. A legvégén az első felében lehet a másik oldalon semmi megbirkózni Allen, éles fejléc a gólvonalon megállás szellemes Foster. Váltás után a fél a szám megváltozott a játék, területi fölény és a vendégek megkapták is veszélyezteti a hazai célok azonban gólových lehetőség nem volt túl sok.

51 perc elteltével védő Bardsley lőttek 20-2 méter és jó lövés ért véget éppen a mezőnybe. Húsz perccel később a másik viszont végre dönteni váltakozó McClean, csavart lövése húsz méter kopasztani Grant fantasztikus egykezes egy szögletrúgás. Amíg az utolsó nagy lehetőséget a szombati összecsapást Stoke jött 80 perc után a szív Bardsleyho ki teljesen egyedül Pieters három méter nagyon pontatlanul. W. B. ezután nézni a szűk előnyét egészen a végső sípszó. more: http://bonusz-online.com/bet365