Tyon sports medicine

Muita tapahtumia kehitetty tyyliin niistä Asioista, joita on tutkittu Sherock Holmes. Poliisi ilmoitti, että kidnappaus, Angelica-oli järjestämä "perheen ystävä" ja osa-aika, ja työnantaja tyttö, Elio Pereira, joka alun perin otti tapauksessa, koska ainoa todistaja. Tärkein tavoite sieppaajat oli ransom määrä on 115 tuhatta euroa.
2012-th vuosi. Vanhemmat Emenike
Kesäkuussa 2012, vuosi rikolliset yrittivät siepata äiti ja isä eteenpäin Moskovan "Spartak" Emmanuel Emenike. Onneksi tämä yritys ei onnistunut. Ebuka - veli mies-Syöjä, kertoi yleisölle, että hänen vanhempansa yrittivät varastaa tuntemattomia henkilöitä, kuitenkin, ensimmäisen sekaisin äiti ja täti, ja naapurit nostetaan meteli, ja kaikki juoksi pois.

2013-th vuosi. Veli Lamely
Veli Argentiinan keskikenttäpelaaja London "spurs" Erik Lamela sieppasi Buenos Aires. Axel Lamela oli lakannut aseistautuneet miehet pääkaupunki Argentiinassa. 18-vuotias mies vapautettiin vasta, kun keskikenttäpelaaja maksoi varkaita £ 500. Tällainen naurettava summa siitä, että rosvot eivät ilmeisesti ymmärrä, kuka heidän uhrinsa.
2014-th vuosi. Isä Tevez
Yksi viimeisimmistä tapauksista sattui isä sitten hyökkääjä Torinon Juventus ' Carlos Tevez. Hän oli siepattu ja Argentiinan kaupungin morón. Aluksi rikolliset yrittivät varastaa kallis auto, mutta nähdessään levätä autossa asiakirjat, ja, ymmärtämättä, että he ovat tekemisissä isä kuuluisa jalkapalloilija, päätti "ansaita" paljon enemmän, kun henkilö panttivangiksi.
Mukaan toiset, hyökkäys oli suunniteltu etukäteen, ja koko ransom on kasvanut useita kertoja. Tevez oppinut tapauksesta koulutukseen, ja lensi ensimmäisellä koneella kotiin. Tiedotusvälineiden mukaan, lunnaat maksetaan perhe-soitin, olivat 40 tuhatta euroa.
"Manchester United", todennäköisesti, ensi kausi tulee kouluttaa uusi asiantuntija. Kun tärkeimmät ehdokkaat ovat Ryan Giggs ja Jose Mourinho, joka voi johtaa joukkue milloin tahansa. Juri usynin uskoo, että ihanteellinen vaihtoehto, "Manchester United" on Josep Guardiola.
Tilanteessa, jossa muutos valmentaja Bayern, voittajat näyttävät kaikki osapuolet: Guardiola lopulta saada pian uusi haaste ja kokemus, ilmeisesti, Englannissa, Ancelotti palaa töihin seuran kanssa, ja "Bavaria" ja hänen fanit välttää loputtomat keskustelut siitä, kuka on uusi ohjaustehostin. Sen jälkeen, kun kaikki, "Papa Carlo" on nimitetty ole yhtä nopeasti, kuin antoi julkilausuman sanomalla, että klubi ja Guardiola lopussa kausi menee eri tavoin.
lähde: vertailu vedonlyönnin