Som komplement till truppen har misslyckats som förra året

galad.jpgLiberec sportchef Jan Nezmar medgav att Severočechům sommaren misslyckades att komplettera deltagarlistan som för ett år sedan, och i synnerhet sedan de kom ut slutsats höst. Slovan efter torsdagens nederlag i Thessaloniki inte avancera i Europa League grupp, men främst i den inhemska Unibet konkurrensen vintrar i trettonde plats och bara två poäng ifrån nedflyttning positioner, så att planerna för förstärkningar hantering.

"Det är en motsägelsefull bedömning av hösten. I början av säsongen en enorm framgång, är optik Liberec en stor sak att få till kärngrupp av koppar. Det faktum att vi var där på sistone ofta, kanske någon blivit vardagsmat, men vi bör Unibet bedöma det verkligen hög. It meriter mycket beröm för spelarna ", sade han till reportrar Nezmar.

"Tyvärr, säger ofta att säsongen utvärderas enligt den sista matchen. När du vinner, så bra när du förlorar, så dum. För oss denna tillsats var inte bara om den sista matchen, men misslyckades med att vi alla förra säsongen. Med det här laget bör vi vara i ligan på andra våningar och även i Europa som vi skulle kunna Unibet spela det ännu mer ", säger Nezmar.

Liberec efter nederlaget 0: 2 på planen PAOK Thessaloniki European League grupp slutade på sista plats med fyra poäng. Som för ett år sedan han kämpade för att avancera till final, men vann de sista tre poäng mer.

"De säger att praxis kommer att visa hur framgångsrikt slutförande truppen. Och erfarenheten Unibet har visat oss att vi inte arbetar som förra året. Vi hade vyhlédnutých några spelare, som under hösten, antingen göra mål eller lyste så, som dök upp i representation. Denne man naturligtvis upprörd, men verkligheten är helt enkelt så att vi tar är fel ", säger Nezmar.

"Tyvärr, bekräftade det våra farhågor som vi hade i sammansättningen av laget, när det sedan faller av en, två eller tre spelare Unibet som börjar lineup, vi har ett stort problem", sade den förre anfallare.

På grund av nepovedenému slutet av hösten just nu är särskilt intresse visas enda representant Jan Sykora, varav tror att alla tre av de nuvarande topp tjeckiska lag Plzen, Slavia och Sparta. "Nu specifikt handla klubbar från Tjeckien. Jag känner att Hans varor, som är intresserad av. I Liberec politik så att spelare som överskrider storleken på slaverna, är villig att gå framåt. Med detta en hel del av dem kommer till Liberec i denna anda, kommer vi Unibet även en Sykiho öde ", säger Nezmar.

Som komplement till truppen bör omfatta flera positioner. "I den första fasen, är det mycket tydligt. Vi vill inte göra mål eller vill ha någon som kommer att ge. Naturligtvis behöver vi en mittback, eftersom David Hovorka är ur spel för hela säsongen och det är klart att konstrueras åtminstone en kommer att Unibet sakna. Vidareutveckling kommer att bero hur kommer att bero på situationen runt Sykora, "sade Nezmar. Den offensiva kunde komma måste SLOVAK Michal Duris, som på torsdag antydde att han skulle lämna Pilsen. "Duris vi skulle vilja", sade Nezmar.

Om Liberec sportchef var intresserad av Slavia. "Jag kan bekräfta att närma sig mig, men just nu inga förhandlingar pågår. Positiv drivkraft för mig var att det förblev Jindra Trpišovský", säger Nezmar förbli tränare de lockades till Letna Sparta - spelbolag på nätet.