På midten av nittitallet, da jeg fortsatt bodde i Ukraina

Han spilte ikke i det hele tatt litt mer enn femti kamper for "Spartacus" en for Russland. Men husk. Noen med mål, noen ungdommelig spontanitet... Han var fordømt god, denne søte svarthåret gutt. Og elsket å spille fotball. Er å spille. Men karrieren til Artem Bezrodny var for kort. Ja, hvis bare for å karrieren... På midten av nittitallet, da jeg fortsatt bodde i Ukraina, har jeg hatt mulighet til å vite hva som er i Sumy usedvanlig talentfull gutt. En venn, en stor fan av Kiev "Dynamo", beklaget at de unge talent gikk til Moskva. Jeg, som en fan av "Spartacus", dypt nede, hadde håpet at av alle Moskva-lag han vil plukke den rette. Så jeg var glad for å høre at Artem Bezrodny er utarbeidet i serien for sesongen-96. En sesong som lovet å være svært vanskelig for de rød-og-hvit. Oleg Romantsev har fokusert på å arbeide med team, erstattet av hovedtrener George Yartsevo. "Fratria" briljant vant gruppespillet i Champions League, men i løpet av vinteren mistet sin ledende jagerfly. Det var en skam, da kaptein Viktor Onopko endret "Fratria" beskjeden "Oviedo", Stanislav Cherchesov gikk til Tyrol, og Sergei Yuran, Vasili Kulkov og serveres i en provinsiell "Millwall". Og det var en delvis liste over tap. Selvfølgelig, det var oppkjøpet, blant annet var listet opp de samme 17-år-gamle Artem Summen av.
Rootless debuterte i en kamp mot "Nantes", som "Fratria" har mistet 0:2. Artem venstre for om lag tjue minutter. Han spilte i den andre kampen, bortskjemt av dommer Mumenthaler. I denne sesongen, unge midtbanespiller spilte et dusin kamper for "pioneer troppen Yartseva", blant annet i gull-kampen. Men ærlig talt, ikke minneverdig. I denne sesongen var det andre helter, hvis navn var på høring. Og Artem umerkelig forsvant. Det viser seg at han gikk til Tyskland, i Leverkusen. Noen angrer, men jeg kan ikke si at jeg var opprørt over hans avgang. Han er ikke den første og ikke den siste som ikke klarte å stille inn. "Fratria" vant gull uten rootless, og informasjon om den tyske bedriftene til Artyom var det ikke. Enten det vondt, om det er noen skadet.
Se også: odds
Men skjebnen ga Artem en ny sjanse i "Spartacus". Etter to år på Bayer rootless igjen ble en del av Muscovites. Og raskt viste seg at han kom ikke forgjeves. Husk våren samsvar med "Vinger av Sovjeter" på en tung felt på stadion "en torpedo". Artem gått inn i startoppstillingen og scoret en spenne to slår et lavt skudd fra utenfor straffefelt. Jeg må innrømme at denne gangen jeg smakte denne spilleren, og innså at han var veldig talentfull, og veldig Fratria-spiller. Artem raskt grunnet, spilt i kontakt, i tillegg til annet utstyr. Taklet ballen forsiktig, selv ømt. Ballen adlød ham som en god venn.
Deretter Artyom plutselig forsvant. Det viste seg at han er skadet. Savnet en måned og kom på som innbytter i kampen mot CSKA. Hæren av den tiden klart å blitt for de røde og hvite rival. I første runde CSKA mistet den harde kampen, og ønsket å ta hevn, spesielt i rollen som en seremoniell master. Ja, det uventede nederlag "slo Molde" sette opp en red-og-blå til en desperat kamp med mesteren.
Men kampen ikke skje. "Fratria" vant "i en gate". Artem kom på som innbytter og scoret to underskrift av Fratria mål. Den tredje og den fjerde i kampen. Sytten år har gått, og de målene jeg kan huske når som helst på dagen eller natten. Fjernet hær av forsvarer og skjøt et lavt skudd, pivot foten hæren keeper Goncharov. Dette er den første. Og den andre touch fra midten av boksen. Også hem er også uten sjanse for keeper.
Vi anbefaler betting selskaper