Brasilien

De mest titeln laget i världen och den största leverantören av talang på fotbolls-marknaden – som standard favoriter i någon större konkurrens. Passerade mörka tider inträffade på gränsen mellan den första och andra årtiondena av det nya seklet, och Selecao återigen dykt mästare för den generation av pojkar födda i början av nittiotalet. Dessa killar lovar att vara konkurrenskraftiga för en lång tid. Därför för städningen av experiment föreställa sig att Brasilien inte kan förlita sig på Coutinho, Oscar, Lucas Mouro och andra gillar dem, i Allmänhet, alla representanter för den generation minus Neymar, i den omfattning som är svår att ignorera.
Jean Position: målvakt Ålder: 20 Klubb: Bahia Chanserna för att ditt lag: låg

Den målvakt är det största problemet vid förfall av den Brasilianska generation. I Serie A det är ingen ung målvakt, fast förankrade minst i den status av andra målvakt i klubben. De mest talangfulla i den nya generationen tror Jean från "Bahia", spela i Serie B. förra säsongen, Jean slutligen gjorde sin debut på högre nivå, har spelat 9 matcher i sporting Bragas Baiano och 2 – andra kraften i den Brasilianska division. Och i sommar blev det silver medaljör i world youth Championship, och värdet av Jean i framgången för den stora – två etapper i slutspelet, Brasilianare gick igenom påföljd shootout.
Jean far var också en målvakt och spelade även i "Bahia". Hans son växte upp att lära sig att spela i "ramen", men hans målvaktsteknik, det finns uppenbara luckor. Nackdelar Jean kompenserar för starka nerver och en enorm reaktion.
Georges Position: vänsterback Ålder: 19 Klubb: Flamengo Sannolikheten för samtal-upp: genomsnittlig
Trots det faktum att den unga lateral – examen från Academy of Flamengo, hans sista år i "flamenguista" var en överraskning (betclic bonus) även för fans av klubben. På vänster-back position "gamar" köpt erfarna Pablo Armero, det Colombianska landslaget. Men Georges har lyckats fast plats i den Colombianska på bänken. Bra fart och bra boll fungerar som förväntat Brasiliansk sidled, Jorge har utmärkta attackera färdigheter. Den unge mannen bidrar till goda resultat i urvalet och behandlingen av spelet; han gillar att attackera, men inte på bekostnad av defensiva uppgifter. Förra säsongen, Brasileiro Jorge var den bästa försvarare i antalet lyckade tacklingar och en av de högsta antalet av avlyssning.
Gabriel Jesus Position: yttermittfältare, anfallare Ålder: 18 Klubb: Palmeiras Chanserna för att ditt lag: låg
En annan stor Brasiliansk talang i flera versioner redovisas upptäckten av året i Serie A. Stor hastighet och fantastiska dribblingar gör honom så gott som ostoppbara på flanken, men Jesus, som klarar av att spela center attacken (och mittfält). Gabriel – Jesus trollkarl av den nya Brasilianska generation, arvtagare till Ronaldinho, Robinho och Neymar i denna roll. I Brasilien, han var jämfört med Ronaldo och fick smeknamnet Nytt Fenomen. Ja, och de två-time world champion och två vinnare av "Golden ball" - spel beundrar Jesus, för att ge ditt eget smeknamn är faktiskt glad att för nya framsteg och bistår i förhandlingar med flera Europeiska klubbar.
se mer: http://xspelbolag.com